mala med granat

HARMONY – mala med granat

MALA MED 108 PÄRLOR

Stenar har olika vibrationer och avger en viss energi. När vi använder oss av dessa energier kan vi balansera, rena och hela allt. Vi påverkas både av energierna och av färgen på stenen.
När vi går länge med en obalans i vårt inre så sätter den sig i vårt chakra som i sin tur sänder ut detta i vår energikropp (auran). Om man inte får den balanserad så sitter den kvar och påverkar även de inre organen i kroppen, som i sin tur påverkar vårt humör, sinnesstämning och alla andra organ.

Harmony mala med granat ökar din produktivitet, kreativitet, viljekraft, styrka och stolthet. Den lär oss den positiva betydelsen av makt. För att ta emot något nytt måste jag först skaka av mig det gamla.
Granat är en av de mest användbara helande stenarna för att leva livet, det är en starkt grundande sten som hjälper dig att leva i harmoni med naturen och den ger också materiell trygghet samt framgång.

HUR DU RENAR STENEN

Stenar och kristaller fungerar precis som oss. De kan bli trötta eller få i sig negativa energier eller helt enkelt bli dränerade på energi.
Man renar stenen genom att hålla den under kallt rinnande vatten. Föreställ dig att den negativa energin rinner av den. Du kan sedan fylla på med energi till stenen/kristallen. Det gör du genom att lägga den i solsken. Då både fylls den med ny positiv energi, samtidigt som solen renar stenen lite extra. Låt den gärna ligga ett helt dygn, i alla fall första gången. Låt den gärna ligga i månens ljus då även månens energi är stark. Månen och solen har olika sorts energifrekvens. Det är perfekt att passa på att lägga ut stenarna vid olika månstadier som till exempel fullmåne.

EGENSKAPER

granat, tofs, SatNam pärla i sterling silver

När man väljer en sten kan det vara efter dess egenskap eller utseendet av den. Den finaste malan är den du bär så det är viktigt att du estetiskt dras till stenen och att den passar din personlighet.

Vill du köpa en mala med granat, klicka här »