Karma – yogaarmband för energi och balans

yogaarmband för skydd, energi, balans, mod

EGENSKAPER

 

Obsidian är en kraftfull sten som ger oss mod att genomföra vårt livsverk och fullfölja våra intentioner och ambitioner. Obsidian kan även belysa karma från tidigare liv som blockerar i nuet. Att veta om dessa ger dig informationen du behöver för att kunna gå vidare. Detta är en jordande sten med samma vibration som vårt rotchakra, och den kan hjälpa till att lösa upp spänningar i vår fysiska kropp.  Obsidian kallas ofta för sanningens sten, då den fungerar som en spegel (stenens glänsande yta) där vi kan se vilka vi egentligen är.

Pyrit blockerar negativ energi och skyddar från fara. Det är en positiv sten, som tar dig förbi känslor av otillräcklighet och lättja och låter dig ta fram dina färdigheter och din sanna potential. Stenen skyddar mot negativa och oönskade energier. Den låter dig jordas ordentligt från ditt baschakra till jordens mitt. Det är därför en utmärkt sten för meditation. Agat hjälper dig att ta bort energiblockeringar i kroppen. Det är en grundande sten som stärker självkänslan och kan ge dig mod och handlingskraft. Det är vanligt att man bär agat för att undvika negativa tankar och avundsjuka.

Pärlor: 6mm, 8mm

Längd: ca 18 cm

Pärla- Om mani padme hum (nickelfritt), SatNam-tag

Vill du köpa ett yogaarmband med agat och pyrit, klicka här »

 

VÄLJA STEN

KÄRLEK/LYCKA- rosenkvarts, agat, aventurin (även framgång), hematit (även helande, beskydd), månsten (även kraft, helande, lycka)
BESKYDD- agat, labradorit, lapis lazuli, onyx, lava, obsidian, peridot, kvarts (även hälsa), tigeröga (även framgång), bärnsten, turkos (även hälsa), hematit (även kärlek, hälsa)
ANDLIGHET- ametist, hematit, onyx (även beskydd), obsidian (även beskydd)
HÄLSA/WELLNESS- turkos (även beskydd), amazonit, citrin, karneol, rosenkvarts (även kärlek), kvarts (även beskydd), pyrit, jaspis
FRAMGÅNG- amazonit, citrin, grön jade, aventurin (även kärlek), ametist (även andlig), tigeröga (även beskydd), pyrit (även hälsa)

När man väljer en sten kan det vara efter dess egenskap eller utseendet av den. Ditt finaste yogasmycke är det du bär så det är viktigt att du estetiskt dras till stenen och att den passar din personlighet eller har den innebörden som är av betydelse för dig.

INTENTION


Låt din intention leda dig rätt vid val av sten på dina yogasmycken. På detta vis kan du utnyttja din inre kraft och stärka de egenskaper du önskar. Det går bra att blanda stenar så länge dess avsikter inte motsäger varandra.