Heal- yogaarmband för energi

helande yogaarmband för energi, tur och skydd

EGENSKAPER


Turkos är en riktig lyckosten. Den drar till sig nya vänner och skänker lycka och glädje. Stenen attrahera goda och positiva saker och den ger oss mod och kraft att möta svårigheter i livet. Turkosen är först och främst beskyddande. Den hjälper oss att attrahera goda och positiva saker och neutraliserar negativ energi. Turkosen är också känd som en ”master healer” som skyddar oss och anpassar våra chakra.

Lavasten representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion. Jord står för mer praktiska kvaliteter så som återhållsamhet och materialism. Stenen stärker dig som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne. Lavasten är välgörande för ditt rotchakra och hjälper dig med grundning och skydd. De är också bra när du vill tillföra energi till ditt andra chakra.

Vill du köpa detta fina yogaarmband med turkos och lavasten, klicka här »

VÄLJA STEN


När du ska välja en sten kan det vara efter dess egenskap eller utseendet av den. Ditt finaste yogasmycke är det du använder så det är viktigt att du estetiskt dras till stenen och att den passar din personlighet eller har den innebörden som är av betydelse för dig.

Vill du läsa mer om stenars olika egenskaper, klicka här »

INTENTION


Låt din intention leda dig rätt vid val av sten på dina yogasmycken. På så vis kan du utnyttja din egen inre kraft och stärka de egenskaper du vill. Det går bra att blanda stenar så länge dess avsikter inte motsäger varandra.

HÄLSA/WELLNESS- turkos (även beskydd), amazonit, citrin, karneol, rosenkvarts (även kärlek), kvarts (även beskydd), pyrit, jaspis
KÄRLEK/LYCKA- rosenkvarts, agat, aventurin (även framgång), hematit (även helande, beskydd), månsten (även kraft, helande, lycka)
BESKYDD- agat, labradorit, lapis lazuli, onyx, lava, obsidian, peridot, kvarts (även hälsa), tigeröga (även framgång), bärnsten, turkos (även hälsa), hematit (även kärlek, hälsa)
ANDLIGHET- ametist, hematit, onyx (även beskydd), obsidian (även beskydd)
FRAMGÅNG- amazonit, citrin, grön jade, aventurin (även kärlek), ametist (även andlig), tigeröga (även beskydd), pyrit (även hälsa)

Vill du läsa mer om yogiska symboler, klicka här »