earth mala satnam

EARTH – mala med lava och labradorit

MALA MED 108 PÄRLOR

Alla stenar har olika vibrationer och avger en viss energi. När vi använder oss av dessa energier kan vi balansera, rena och heala allt. Vi påverkas både av energierna och av färgen på stenen.
Går du länge med en obalans i ditt inre så sätter den sig i dina chakra som i sin tur sänder ut detta i din energikropp (auran). När du balanserar upp din kropp undviker du att denna obalans påverkar de inre organen i kroppen, ditt humör och sinnesstämning.

Denna mala med lavasten, labradorit och abalone är knuten på svart tråd med 108 pärlor.

Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion, medans jord står för mer praktiska kvaliteter, återhållsamhet och materialism.

Lavastenar är välgörande för rotchakrat och hjälper dig med grundning och skydd. De är också bra när du vill tillföra energi till andra chakrat. Lava har dessutom en förmåga att boosta dig med positiv energi och ge dig klarsynthet. Den stärker dig som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne.
Inom Feng Shui används svart lava för karriären och viktiga livsval.

Abalone helar hjärtat och lugnar själen.

Stenen labradorit fungerar som ”Temple of Stars” vilket för visdom av världar, universal och planetväsen till bäraren. Stenen sägs vara stärkande och energigivande och förknippas med förnyelse och förändring.

EGENSKAPER

lava, labradorit, abalone, tofs, SatNam pärla i sterling silver

När man väljer en sten kan det vara efter dess egenskap eller utseendet av den. Den finaste malan är den du bär så det är viktigt att du estetiskt dras till stenen och att den passar din personlighet.

Vill du köpa en mala med dessa stenar, klicka här »