mala med obsidian

KARMA – mala med obsidian

MALA MED 108 PÄRLOR

Alla stenar har olika vibrationer och avger en viss energi. När vi använder oss av dessa energier kan vi balansera, rena och heala allt. Vi påverkas både av energierna och av färgen på stenen.
När vi går länge med en obalans i vårt inre så sätter den sig i vårt chakra som i sin tur sänder ut detta i vår energikropp (auran). Om man inte får den balanserad så sitter den kvar och påverkar även de inre organen i kroppen, som i sin tur påverkar vårt humör, sinnesstämning och alla andra organ.

Denna mala med guldskimrande obsidian och facetterad svart agat är knuten på svart silkestråd med 108 pärlor.

Obsidian är en kraftfull sten som ger dig mod att genomföra ditt livsverk och fullfölja dina intentioner och ambitioner. Obsidian kan även belysa karma från tidigare liv som blockerar i nuet. Att veta om dessa ger dig informationen du behöver för att kunna gå vidare.

Stenen skyddar mot negativa och oönskade energier. Den låter dig jordas ordentligt från baschakrat till jordens mitt. Därför är det en mycket bra sten för meditation.

Agat är en grundande sten som stärker din självrespekt och självkänsla. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Den ger oss handlingskraft och mod när vi känner oss osäkra.
Agaten stabiliserar din auran och tar bort negativ energi både fysiskt och känslomässigt. Den är lugnande och balanserar yin och yang. Nyckelordet för agat är harmoni.

HUR DU RENAR STENEN

Obsidian kan du rena ofta, gärna efter varje användning. Den kan renas i rinnande vatten, saltvatten eller genom att placeras i solen. Om du renar obsidian i vatten ska det vara ljummet då den riskerar att gå sönder om vattnet är för kallt eller för varmt. Obsidian kan laddas upp genom att placeras vid andra laddade kristaller, exempelvis en laddad bergkristall.

EGENSKAPER

obsidian, agat, tofs, SatNam pärla i sterling silver

När man väljer en sten kan det vara efter dess egenskap eller utseendet av den. Den finaste malan är den du bär så det är viktigt att du estetiskt dras till stenen och att den passar din personlighet.

Vill du köpa en mala med obsidian, klicka här »