GRACE – mala med bronsit

MALA MED 108 PÄRLOR

Bronsit är en magisk sten som avspeglar våra visioner och hjälper oss att planera våra liv och sedan genomföra våra planer. Det är en skyddande och grundande sten, som hjälper till i situationer när du känner dig hjälplös och utan kontroll över vad som händer. Den lär oss att ta ansvar, men är också en sten som hjälper oss att rensa ut både fysiska och psykiska problem. Bronsit tillåter dig att vara mer objektiv så att du ser helheten och på så sätt fattar bättre beslut. Den stärker din övertygelse och din tilltro till dig själv om att du kan nå det du föresatt dig att åstadkomma.

Stenen balanserar alla chakran.

HUR DU RENAR STENEN

Stenar och kristaller fungerar precis som oss. De kan bli trötta eller få i sig negativa energier eller helt enkelt bli dränerade på energi.
Man renar stenar/kristaller genom att hålla den under kallt rinnande vatten. Föreställ dig att den negativa energin rinner av den. Du kan sedan fylla på med energi till stenen/kristallen. Det gör du genom att lägga den i solsken. Då både fylls den med ny positiv energi, samtidigt som solen renar stenen lite extra. Låt den gärna ligga ett helt dygn, i alla fall första gången. Låt den gärna ligga i månens ljus då även månens energi är stark. Månen och solen har olika sorts energifrekvens. Det är perfekt att passa på att lägga ut stenarna vid olika månstadier som till exempel fullmåne.

EGENSKAPER

bronsit, tofs, SatNam pärla i sterling silverbr>

ENERGIER


Alla stenar och kristaller har olika vibrationer och avger en vissa energier. När vi använder oss av stenar så kan vi balansera, rena och ”heala” allt. Vi påverkas inte bara av stenens energier utan även av färgen i stenen. Välj den med omsorg. Vill du läsa mer om stenars kraft, klicka här »

Vill du köpa denna mala, klicka här »