mala med vit jade

DREAM – mala med vit jade

MALA MED 108 PÄRLOR

Jade är en lyckosten som dyrkats i Asien i 1000-tals år. Jade stödjer oss att förverkliga våra möjligheter, vara tålmodiga och trogna vårt mål. Den utstrålar stillhet, frid och inre harmoni. Sov med den under huvudkudden så minns du lättare dina drömmar. Det hjälper dig att förstå vilka känslor du förlöser med hjälp av drömmen. Jade är helande och har beskyddande egenskaper. Den stärker immunförsvaret och minskar stress.

Vit Jade symboliserar det subtila, änglalika och transcendenta verkligheten som döljer sig bakom allt. Den relaterar till känslolivet, månen och den receptiva aspekten av våra liv. Bär vit jade för tålamod, skönhet och ödmjukhet.

För hjärtchakrat.

HUR DU RENAR STENEN

Jade kan renas under rinnande vatten, och kan laddas upp i solljus.

 

VAL AV MALA

Låt din intuition styra eller läs om egenskaperna för varje halsband och låt din intention avgöra. Det är lika viktigt att välja en Mala som du visuellt och estetiskt dras till som att välja en Mala vars egenskaper stämmer med din intention. Det är något kraftfullt med att bära sin avsikt. Och det gör ditt mål konkret i varje ögonblick av dagen. Varje gång du tittar på din Mala påminns du om att stanna på din väg. Och när du blir distraherad så har du har ett fysiskt objekt att röra vid som leder dig rätt igen.