mala med turkos

HEAL mala

MALA MED 108 PÄRLOR

Bär en mala med turkos för att balansera upp kroppens olika energier. Alla stenar och kristaller har olika vibrationer och avger en viss energi. När vi använder oss av dessa så kan vi alltså balansera, rena och hela allt. Vi påverkas inte bara av stenen eller kristallernas energier utan även färgen i stenen.
Om vi går länge med en obalans i vårt inre så sätter den sig i vårt chakra som i sin tur sänder ut detta i vår energikropp (auran.) Om man inte får den balanserad så sitter den kvar och kan påverka även de inre organen i kroppen, som i sin tur påverkar vårt humör, sinnesstämning och alla andra organ. Du kan balansera dina chakran med stenar.

Turkos är en lyckosten. Den drar till dig nya vänner och skänker lycka och glädje. Turkosen är också känd som en ”master healer” som skyddar oss och anpassar våra chakra. Den sägs också skydda mot vissa sjukdomar. Mentalt skänker turkos inre lugn samtidigt som den förblir alert, och den underlättar kreativt uttryck. Den stimulerar romantisk kärlek. Fysiskt är turkosen en utmärkt sten vid utmattning och depression. Turkosen symboliserar himmel, hav och ande och den absorberar negativ energi.

HUR DU RENAR STENEN

Turkos kan inte renas i vatten, då vatten kan få den att lösas upp. Den ska inte heller renas i salt. Turkos är en känslig kristall som repas lätt, och den är också känslig för all typ av värme. Den bör därför inte laddas i solljus då det riskerar att torka ut den eller få den att tappa färg. Man kan istället ladda den i månljus.

EGENSKAPER

turkos, tofs, SatNam pärla i sterling silver

Vill du köpa denna fina mala, klicka här »

KURIOSA

Sat Nam är ett av de mest välkända mantran inom kundalini yoga, det betyder “jag är sanning” eller “sanning är min identitet.”