mala med tigeroga

GODDESS – lyckomala med tigeröga

MALA MED 108 PÄRLOR

Tigeröga sätter fart på kroppens energiflöden när du känner dig tömd. Den ger skarpsinne, överblick och en klar tankegång. Stenen får fram sanningen och hjälper dig att inse och förstå dina egna brister. Tigeröga är en ärlig sten som skär igenom illusionerna och visar oss fakta. Den kan ge dig styrka vid bekymmer och hjälpa dig att gå vidare. För bas- och solarplexuschakrat.

MALA FÖR LYCKA

Tigeröga var den grekiska gudinnan Athenas lyckoamulett.
Athena var staden Aténs speciella skyddsgudinna. Hon var civilisationens (det välordnade livet), vishetens och de kvinnliga hantverkens gudinna. Hon var också den kontrollerade stridens gudinna. Det betyder att hon stod för taktik, skicklighet och planering.

HUR DU RENAR STENEN

Tigeröga tillhör jordelementet, och kan därför gärna renas genom att läggas i jorden under minst 24 timmar. Den kan också renas i rinnande vatten. Tigeröga kan gärna laddas i solljus, och gärna i den sena eftermiddagssolen. Även månljus går bra.

EGENSKAPER

röd tigeröga, tofs, SatNam pärla i sterling silver

ATT VÄLJA MALA

När du ska välja mala ska du följa ditt hjärta. Låt din intuition styra eller läs om de olika egenskaperna för varje sten och låt din intention avgöra.
Det är lika viktigt att välja en Mala som du visuellt dras till. Något du gillar och tycker är vackert! som att välja en Mala vars egenskaper stämmer med din intention. Det är mycket kraft i att bära sin avsikt. Och det gör ditt mål konkret i varje ögonblick. Varje gång du tittar på din Mala eller känner den, påminns du om att stanna på din väg. Och när du blir distraherad på något sätt så har du har ett fysiskt objekt att röra vid och som försiktigt leder dig rätt igen.

Vill du köpa denna fina mala med röd tigeröga, klicka här »