amazonit_yogasmycken

HOPE – mala med amazonit

MALA MED 108 PÄRLOR

Affirmation: jag känner med andra men har styrkan att välja min egen väg.
Med amazonit ökar du medvetenheten om dina känslor, tankar och handlingar mot andra människor. Den hjälper dig att se klarare och ökar din intuition. Amazonit lägger en bra grund för hälsosammare vanor och gör dig uppmärksam på negativa tankemönster.

Kvarts drar ut negativ energi, och den leder och förstärker positiva energier. Därför hittar du ofta kvarts tillsammans med andra stenar då den sägs rena och förstärka deras egenskaper.

Bra för halschakrat, hjärtchakrat och solarplexuschakrat.

HUR DU RENAR STENEN

Stenar och kristaller fungerar precis som oss. De kan bli trötta eller få i sig negativa energier eller helt enkelt bli dränerade på energi.
Rena stenen genom att lägga den i månljus eller solljus i ett dygn eller rena den med rökelse av vit salvia.

EGENSKAPER

amazonit, kvarts, tofs, SatNam pärla i sterling silver

STENARS ENERGI

Alla stenar och kristaller har olika vibrationer och avger en viss energi. När vi använder oss av dessa så kan vi alltså balansera, rena och heala allt. Vi påverkas inte bara av stenen eller kristallernas energier utan även färgen i stenen.
Om vi går länge med en obalans i vårt inre så sätter den sig i vårt chakra som i sin tur sänder ut detta i vår energikropp, det vi kallar auran. Om man inte får den balanserad så sitter den kvar och påverkar även de inre organen i kroppen, som i sin tur påverkar vårt humör, sinnesstämning och alla andra organ. Du kan balansera upp din kropp med stenars energier genom att t ex bära en mala eller andra smycken.