rosenkvarts_mala_halsband

LOVE – mala med rosenkvarts

MALA MED 108 PÄRLOR

Bär en vacker mala med rosenkvarts, kärlekens sten. Den associeras med villkorslös kärlek, såväl som skönhet, frid och inre ro. Av alla kristaller är rosenkvarts den som är mest passande att ge som gåva till din älskande. Den står för kärlek ro och harmoni. Den ger dig livsglädje och balanserar dina yin och yang energier. Har du sömnproblem kan rosenkvarts hjälpa dig att slappna av och ge dig ro.

Malas knyts i pärlor av både sten och trä världen över och de olika materialen påverkar din känsla för malan. Vi på SatNam gör våra malas i olika halvädelstenar. Genom alla stenars olika egenskaper ger vi dig ett val att bära en sten som plockar fram det bästa inom dig.

När man väljer en sten kan det vara efter dess egenskap eller utseendet av den. Den finaste malan är den du bär så det är viktigt att du estetiskt dras till stenen och att den passar din personlighet.

HUR DU RENAR STENEN

Rosenkvarts kan renas i rinnande vatten, eller genom att läggas i en skål med vatten och havssalt. Rosenkvarts bör inte laddas i solljus då det riskerar att bleka färgen på stenen. Den kan istället laddas i månljus.

EGENSKAPER

rosenkvarts, kvarts, tofs, SatNam pärla i sterling silver

Vill du köpa en mala med rosenkvarts, klicka här »