MANIPURA – mala med karneol

MALA MED 108 PÄRLOR

Karneol är en stabiliserande sten med hög energi och är känd för att stärka individen och stimulera kreativitet. Den kallas ofta för modets sten. Karneol sägs hålla oss ifrån avundsjuka, hat och rädsla och frigöra oss från sorg.
Karneolen är en grundande sten och dess styrka rensar bort negativitet från andra stenar när de bärs tillsammans. Bär gärna en mala med karneol när du vill hämta mod i att hitta rätt val i livet.

HUR DU RENAR STENEN

Karneol tillhör elementet jord, och kan därför gärna renas genom att grävas ner i jorden i minst 24 timmar. Den kan också renas i vatten. Man bör dock inte rena stenen i salt, då det riskerar att skada den. Karneol bör laddas i månljus istället för solljus, då solljus riskerar att bleka färgen på stenen.

EGENSKAPER

karneol, kvarts, tofs, SatNam pärla i sterling silver

ATT VÄLJA MALA

När du väljer din Mala ska du följa ditt hjärta. Låt din intuition styra eller läs om egenskaperna för varje sten och låt din intention avgöra.
Det är lika viktigt att välja en Mala som du visuellt och estetiskt dras till. Något du tycker om och är vackert! som att välja en Mala vars egenskaper stämmer med din intention. Det är något kraftfullt med att bära sin avsikt. Och det gör ditt mål konkret i varje ögonblick av dagen. Varje gång du tittar på din Mala eller känner det, påminns du om att stanna på din väg. Och när du blir distraherad på något sätt så har du har ett fysiskt objekt att röra vid och som försiktigt leder dig rätt igen.

Vill du köpa denna mala, klicka här »