agat_svart_mala

GROUND – mala med svart agat

MALA MED 108 PÄRLOR

Agat är en grundande sten som stärker vår självrespekt och självkänsla. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa.
När du bär en mala med svart kan du undvika avundsjuka tankar och illvilja.

HUR DU RENAR STENEN

Agat tillhör elementet jord och kan därför renas genom att grävas ner i jorden. Man kan låta den ligga i jorden i minst 24 timmar. Agat kan också renas i vatten. Agat laddas bäst upp i månljus, då värmen från solen kan få den att gå sönder eller blekas i färgen.

EGENSKAPER

agat, kvarts, tofs, SatNam pärla i sterling silver

ATT VÄLJA MALA

När du väljer din Mala ska du följa ditt hjärta. Låt din intuition styra eller läs om egenskaperna för varje sten och låt din intention avgöra.
Det är lika viktigt att välja en Mala som du visuellt och estetiskt dras till. Något du tycker om och är vackert! som att välja en Mala vars egenskaper stämmer med din intention. Det är något kraftfullt med att bära sin avsikt. Och det gör ditt mål konkret i varje ögonblick av dagen. Varje gång du tittar på din Mala eller känner det, påminns du om att stanna på din väg. Och när du blir distraherad på något sätt så har du har ett fysiskt objekt att röra vid och som försiktigt leder dig rätt igen.

Vill du köpa en mala med svart agat, klicka här »