mala med jaspis

POWER – mala med jaspis

MALA MED 108 PÄRLOR

Alla stenar har olika vibrationer och avger en viss energi. När vi använder oss av dessa energier kan vi balansera, rena och heala allt. Vår kropp påverkas både av energierna och av färgen på stenen.
När vi går länge med en obalans i vårt inre så sätter den sig i vårt chakra som i sin tur sänder ut detta i vår energikropp (auran). Om man inte får den balanserad så sitter den kvar och påverkar även de inre organen i kroppen, som i sin tur påverkar vårt humör, sinnesstämning och alla andra organ.

Denna mala med jaspis är knuten på grå tråd med 108 pärlor.

Jaspis har förknippats med magiska krafter i så gott som alla kända kulturer. Stenen påverkar ditt baschakra och ger dig en känsla av balans, stillhet och trygghet i vardagen. Den påminner dig om att vi inte finns bara för vår egen skull.
Jaspis motverkar även stress och negativa attityder och hjälper dig att bryta gamla mönster.

HUR DU RENAR STENEN

Jaspis tillhör elementet jord, och kan därför renas genom att grävas ner i jorden under minst 24 timmar. Den kan också renas under rinnande vatten. Jaspis går bra att ladda i solljus.

EGENSKAPER

jaspis, tofs, SatNam pärla i sterling silver

När man väljer en sten kan det vara efter dess egenskap eller utseendet av den. Den finaste malan är den du bär så det är viktigt att du estetiskt dras till stenen och att den passar din personlighet.

Vill du köpa en mala med jaspis, klicka här »