labradorit_yogasmycken

TEMPLE OF STARS

MALA MED 108 PÄRLOR

Labradoriten fungerar som ”Temple of Stars” vilket för visdom av världar, universal och planetväsen till bäraren. Stenen sägs vara stärkande och energigivande och förknippas med förnyelse och pånyttfödelse. Den ger oss våra krafter tillbaka, när vi känner oss trötta och slutkörda och hjälper oss att ”hämta” kraft från våra extra resurser. Labradorit ger oss guidning och beskydd i den andliga världen.
Stenen rensar och öppnar kronchakrat genom att stimulera användarens intuition. Det är en kraftsten som gör att du kan se igenom illusioner och bestämma den verkliga formen av dina drömmar och mål. Använd labradorit för att stimulera fantasin, utveckla entusiasm och hjälper dig se klart i meditation. Den fyller dig med energi och ger en känsla av pånyttfödelse. Om du behöver se saker på ett nytt sätt så hjälper labradoriten dig.
Den har fått sitt namn från grekiska ordet ”Adamas” vilket betyder oövervinnerlig.

HUR DU RENAR STENEN

Labradorit ska du inte rena i vatten eller salt, då detta kan lösa upp eller skada kristallen. Du kan istället rena den genom att exempelvis hålla den i röken från vit salvia. Labradorit kan med fördel laddas i sol- och månljus under en 24-timmars period.

EGENSKAPER

labradorit, kvarts, tofs, SatNam pärla i sterling silver

Vill du köpa ett mala halsband med labradorit, klicka här »

ATT VÄLJA MALA

När du väljer din Mala ska du följa ditt hjärta. Låt intuitionen styra eller läs om egenskaperna för varje sten och låt din intention avgöra.
Det är lika viktigt att välja en Mala som du visuellt dras till, något du tycker om och som är vackert! som att välja en Mala vars egenskaper stämmer med din intention. Det är något kraftfullt med att bära sin avsikt. Och det gör ditt mål konkret i varje ögonblick av dagen. När du tittar på malan, påminns du om att stanna på din väg. Och när du blir distraherad på något sätt så har du har ett fysiskt objekt att röra vid och som försiktigt leder dig rätt igen.